EN LUFT-VATTEN VÄRMEPUMP GER DIG GRÖN VÄRME

Har du ett befintligt inomhussystem för vattenuppvärmning? Då har du chansen att ansluta en luft-vatten värmepump som är lika energisnål som en bergvärmeanläggning, men avsevärt billigare, enklare att installera och underhålla.

Det kan låta otroligt men det är sant att du kan använda utomhusluften – en naturgåva helt kostnadsfritt – både för att värma och för att kyla ditt hus. Till och med vid låga utomhustemperaturer finns det ett högt värmeinnehåll i utomhusluften. Med en Hitachi Inverter värmepump kan du få ut mycket värmeenergi både till uppvärmning och varmvatten med hög verkningsgrad (COP).

Hitachi är ett av Världen mest högteknologiska företag och använder sig alltid av Inverter teknologin för att erhålla högsta möjliga verkningsgrad COP.

Värmepumpar är en god investering. De är bra för din plånbok men även för miljön. Din CO2-belastning på miljön kommer att minska jämfört med ett värmesystem med fossila bränslen. Du kommer också att öka värdet på din fastighet med ett modernt uppvärmningssystem. Dra nytta av de eventuella bidrag som finns för värmepumpar – fråga din energikonsult!

 

Hitachi Yutaki M

Hitachis senaste Luft/vatten värmepump i MONOBLOCK utförande.

Yutaki_RHUE3AVHN

Hitachi Yutaki S-Combi

Hitachis senaste Luft/vatten värmepump i ALL IN ONE utförande.

Yutaki S COMBI 200L_Right_edit_4C

Hitachi Yutaki S

Hitachis senaste Luft/vatten värmepump i Split utförande.

Yutaki S 4-6HP_Right_edit_4C
» Arkiv manualer