INNOVA LUFTVÄRMEPUMPAR – DET LÖNAR SIG ALLTID

När vinterkölden är som strängast ska du kunna känna dig säker på att ditt hus fortfarande blir effektivt uppvärmt. Det finns flera typer av värmepumpssystem som kräver stora ekonomiska investeringar och ingrepp på tomt och mark innan installationen är färdig. Det är därför inte konstigt att de snabbinstallerade luft-luftvärmepumparna från Innova blivit en succé. Du kan omgående börja spara energi och minska husets klimatpåverkan. Kort sagt en lösning som passar väldigt många.

Luft-luft värmepumparna är avsedda för att komplettera och inte ersätta det befintliga värmesystemet. Innovas värmepumpar är en serie med hög effekt som ger effektiv drift även i vårt nordiska klimat. De sänker eluppvärmningskostnaderna, värmer ditt hus eller sommarhus och värnar om miljön. En trygg investering.

Samtliga Innovas Luft-luft värmepumpsmodeller har inbyggd WIFI styrning!

Tryggt, säkert och miljöanpassad

Din Innova luftvärmepump tar vara på den energi som finns i utomhusluften och omvandlar den till skön och billig inomhusvärme. Eftersom Innova luftvärmepumpar är anpassade för att fungera även vid mycket låga temperaturer, kan du känna dig lugn när du lämnar fritidshuset för säsongen.

Värmepumpen har alla nödvändiga säkerhetsfunktioner, såsom vevhusvärmare och termostat, vilket borgar för en lång livslängd. Din Innova luftvärmepump levereras dessutom med 5 års garanti. Driften är tyst och säker och den unika temperatursensorn i fjärrkontrollen ger en jämn temperatur i hela rummet.

Innova luftvärmepumpar är det kloka valet för dig som vill ha ett tryggt och pålitligt komplement till direktverkande elvärme. Läs mer om våra olika modeller nedan.

Innova Platinum

Nyhet 2018 För dig som vill ha det bästa! SCOP 5,3 och 7,2 kW max värmeffekt. Självklart med WiFi och fler unika funktioner.

Innova Platinum IMRZ12NO-1 - inomhus

Innova TiTANIUM

Nyhet hösten 2017! Maskinen som klarar de tuffa vintrarna.

Innova IWZA_NI_1_front

Innova Classic

En luft-luft värmepump från Innova som är anpassad för det nordiska klimatet.

_DSC2802_ljusare (1)

Innova Floor

Innova Floor är en golvserie som är lätt att placera då den är i ett elegant utförande och passar in i de flesta miljöer.

innova_ico

Innova Balance

Luftvärmepumpen med den perfekta balansen mellan pris och prestanda.

Innova IWMV_NI_1_WIFI_front