HITACHI LUFTVÄRMEPUMPEN FÖR DEN MEDVETNA KONSUMENTEN

Letar du efter ett sätt att reducera dina kostnader för uppvärmning? KCC erbjuder ett exklusivt urval av Hitachi luftvärmepumpar kända för sin kombination av effektivitet och stilren design.

Funktion och utseende

En Hitachi luftvärmepump är valet för dig som lägger stor vikt vid såväl funktion som utseende. Du får smart och kostnadseffektiv uppvärmning samtidigt som du får en utseendemässigt diskret lösning. När du installerar en Hitachi värmepump drar du nytta av den senaste tekniska utvecklingen. Det är ett enkelt sätt att få billig komplementvärme utan att påverka miljön negativt.

Tystast på marknaden

Hitachi värmepumpar är marknadsledande och kan idag hittas i många svenska hem. Varför är inte så svårt att förstå. En värmepump från Hitachi är tystast på marknaden och arbetar utan behov av underhåll, tack vare sina självrengörande filter. Den ger dig störst besparingar, såväl ifråga om energi som ur ett ekonomiskt perspektiv.

Hitachi Shirokuma Nordic

Nyhet 2018! Hitachi Shirokuma Nordic
Med ett SCOP på 5,2 och samma effekt vid en utomhustemperatur på -15 C som nominell effekt vid +7 C placerar den sig bland de absolut bästa pumparna på marknaden.

Hitachi Shirokuma Nordic, A+++, SCOP 5,2

Hitachi Performance R32

Nyhet hösten 2017! Performance luftvärmepump profilerar sig särskilt med dess moderna design och kompakta konstruktion.

Hitachi Performance R32

Hitachi Premium

En modell som är fullmatad med innovationer och egenskaper.

premium-35-bra-val